Chef kok - Bij Christoffel


Wij van Bij Christoffel - Steaks & More zijn op zoek naar Chef kok. Wij zijn op zoek naar een chef kok met goede communicatieve vaardigheden. In de keuken is het belangrijk dat je een teamplayer bent die zelfstandig het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt. Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde en flexibele chef kok met productkennis en oog voor een goede planning? Solliciteer dan snel!

De functie:

Als chef-kok bij Bij Christoffel, Steaks and More geef jij leiding aan een keukenteam van 2 keukens. Samen met je collega’s zorg jij dat de mooiste steak gerechten uit onze keukens getoverd worden, en maak jij samen met de leidinggevende in de bediening passende menu’s voor feesten en partijen. Daarnaast zorg je voor de inkoop, het voorraadbeheer, de beheersing en verwerking van derving, en heb je contact met leveranciers. Je zorgt voor de kwaliteit, versheid en de presentatie van onze gerechten. Liefde en passie voor koken is daarom een pré.

Je bent altijd bezig met het door ontwikkelen van de processen zodat dingen anders, sneller en beter kunnen gaan! Voor nieuwe ideeën en technieken staan wij altijd open!

Wat wij jou te bieden hebben:
Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris met de mogelijkheden voor een 4-daagse werkweek. Daarnaast biedt deze baan als chef kok veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een sfeervolle en sociale werkomgeving, met de mogelijkheid om in 2 keukens mee te draaien.

Kun jij je vinden in de bovenstaande vacature? Dan zoekt ons gezellige en gemotiveerde team jou als hun nieuwe chef kok!


Hebben wij jou interesse gewekt?
Bel dan met Rachelle van den Berg of stuur haar een mail.
Vergeet niet om je CV en motivatiebrief bij te voegen.
T: 085 483 2122 - E: info@bijchristoffel.nl 
Veerweg 11a, 5872 AE Broekhuizen – www.bijchristoffel.nl
Of Vul het onderstaande formulier in
«